Ons unieke concept
1
BEPALEN VAN
DE BEHOEFTE
Bepalen, inventariseren van de dieren bij de klant (geslacht, leeftijd, melkvee, mestvee,… ) en bepalen van de behoefte aan verschillende voedingsstoffen van de specifieke dieren, rekening houdend met de verwachtingen van de veehouder, van zijn afnemer(s), en van de wetgever.
2
HOFEIGEN
PRODUCTEN
De ruwvoederanalyse: de kwaliteit en voedings-waarde van het ruwvoer van de veehouder wordt in eigen labogemeten. Op basis van de voedingswaarde van de hofeigen producten wordt bepaald hoeveel van de behoefte daarmee wordt ingevuld.
3
AANVULLEN VAN
DE BEHOEFTE
Franson vult de rest van de behoefte aan met een op maat gemaakt krachtvoeder. De veehouder mengt de hofeigen producten met het krachtvoeder.
4
CONTROLE VAN
HET RANTSOEN
Extra troef: Franson neemt een staal van het totaalrantsoen en controleert het eindresultaat in functie van de behoeftes die vooraf werden bepaald. Aan dit servicepakket is een minimale jaarlijkse afname gekoppeld.