Artikel 3tandmagazine: Rundvlees in de hoofdrol bij Hoeveslagerij Burggraeve
Franson Nieuwsbrief – De ideale maiskuil



Het inkuilmoment van de maïs nadert met rasse schreden en hier en daar zijn de eerste percelen maïs reeds geoogst. We zetten daarom graag voor u nog eens alle punten op een rijtje waarop we moeten letten om de ideale maïskuil te voorzien voor uw rundvee. Lees onze nieuwsbrief met waardevol advies hier.
Artikel 3tandmagazine: Melkveebedrijf van de toekomst
Vetten Os LAR 2019






Het was alweer een zeer geslaagde editie van de Vetten Os! Onze klanten behaalden 14 eerste prijzen. Een dikke proficiat!
Franson in Agri & Food



Op 16/01/2019 verscheen de special ‘Agri & Food’ als bijlage bij De Standaard. Franson publiceerde hierin een artikel over vlees, vakmanschap en het respect dat beide verdienen! Bekijk de volledige bijlage via https://issuu.com/smartmediabelgium/docs/fokusagrifood_jan2019.
Agriflanders 2019









Agriflanders 2019 was wederom een groot succes! Bedankt aan iedereen die ons een bezoekje kwam brengen 😉
Echte stielmannen!
In de kersteditie van VeeteeltVlees geven onze zaakvoerder, Franson-klant Raf Weemaes en slager Luc De Laet hun visie op de toekomst van de vleesveesector. Een interessant interview met 3 echte stielmannen! Lees hier het artikel.
Chinese delegatie op bezoek



Op dinsdag 21 augustus kregen we een delegatie van het Chinese Ministerie van Landbouw en de Chinese Douane op bezoek, vergezeld door het FAVV. Zij waren geïnteresseerd in de manier waarop wij veevoeders produceren en hoe we omgaan met de strenge regelgeving waaronder de Feed Ban. Iedereen was enthousiast! Wie weet exporteren we binnenkort Belgisch rundsvlees naar China.
Van Malleghem: de tiende generatie ondernemers.
Bij Van Malleghem zit het ondernemerschap in de genen. Deze zomer opent Charles-Henri Van Malleghem, samen met zijn goede vriend Louis Platteeuw, hun pop-up pizzeria Rondelle. Lees meer in dit krantenartikel en op www.rondelle.be.